Forsamlingshuse i DK

På Forsamlingshus-leje.dk kan du læse mere om, hvad der skal til for at finde forsamlingshus til leje, samt planlægge forløbet fra bunden af. Du finder endvidere nyttig information om, hvor du kan finde forsamlingshuse.

Du skal starte ud med at klargøre typen af arrangementet

Der findes mange anvendelsesmuligheder for forsamlingshuse i Danmark

- og der bliver flere og flere.

 

Det skyldes, at tendensen er, at man i højere grad skal fange flere og bredere aldersgrupper.

Vi guider dig her igennem nogle af de arrangementer du kan holde i forsamlingshuse i Danmark. Det mest gængse arrangement man kan holde, er naturligvis forsamlinger. flere forsamlingshuse tilgodeser lokalbefolkningen, men bliver i stigende grad mere åbne for udefrakommende der gerne vil holde møder eller forsamlinger i eksempelvis lidt mere landlige eller ikke-lokale omgivelser. De fleste forsamlingshuse har mulighed for lån/leje af møbler, lydudstyr, køkken osv. så man kun skal sørge for at bringe forplejning med.

En anden type oplagt arrangement er naturligvis højtider (fødselsdage, bryllup, konfirmation, gravøl, reception, fest osv.). Her egner forsamlingshuse sig perfekt til formålet, idet man får muligheden for at styre alting selv. Her danner forsamlingshuset "rammen" for arrangementet, og det er så 100 procent op til værterne selv at skabe det perfekte arrangement.

En sidste og lidt mere utraditionel anvendelse er ungdomsfester og ungdomsarrangementer. Flere forsamlingshuse har gennem tiderne forbudt at de blev lejet ud til netop dette formål pga. hærværk, dårlig opførsel, larm etc. Dog ser vi en stigning i tendensen til at man i højere grad gerne vil udleje disse til ungdomsarrangementer på basis af en sund dialog med arrangørerne og sunde aftaler. 

Som det kan ses er mulighederne mange for at holde gode arrangementer i forsamlingshuse. Du kan klikke på fanen "Nyttige Ressourcer" og finde mere vejledning samt gode links til forsamlingshuse. 

 

 

 

 

Find festlokaler her.

 

Søg blandt mange typer udlejningslokaler, bl.a.

- Restaurant/Kro

- Forsamlingshus/selskabslokaler

- Café

Forsamlingshus-leje.dk

Kontaktoplysninger

Forsamlingshus-leje.dk

Ewaldsgade 7, 3.
DK-2200  København N
(+45) 70 20 08 14
info@remove-this.forsamlingshus-leje.dk

Find forsamlingshus i Danmark

Søger du et ledigt forsamlingshus? Så er denne side noget for dig. Vi arbejder tæt sammen med www.selskabslokaler.dk for at gøre det så nemt som muligt for dig at finde dit nye forsamlingshus. 

Vi tilstræber os at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte forsamlingshus til netop det formål der passer dig. Du kan derfor læse mere på denne side om hvad man skal tænke over inden man finder forsamlingshus. 

Øvrige typer lokaler

Såfremt du søger andre typer lokaler end bare forsamlingshuse, kan du med fordel besøge vores partner Selskabslokaler.dk.

Her kan du finde lokaletyper som: slot/herregård, restaurant, bodega/pub, vinbar/ølstue, café og meget mere. Besøg selskabslokaler.dk og find dit nye festlokale!